Despre noi

Cine suntem?

O echipa tanara care vrea sa readuca piatra cubica in prim plan cand vine vorba de amenajari interioare sau exterioare. 

De ce Porfido Romania?

-Cu siguranta la noi vei gasi cele mai bune preturi pentru piatra cubica. 

-Avem cele mai bune echipe de montaj din Romania.

-Oferim garantie la montaj.

-Gama diversificata de piatra cubica.

piatra cubica porfido

Scurt istoric

Am inceput cu montajul pietrei cubice in urma cu aproximativ 20 de ani. In tot acest timp am acumulat un vast bagaj de cunostinte in domeniu si suntem pregatiti pentru orice provocare cand vine vorba de piatra naturala.

Ne gasesti si pe

piatra cubica porfir
Piatra cubica porfir

Porfirul este o roca vulcanica, formata din cristale mari de feldspat si cuart, înglobate într-o matrice feldspatică granulară. Porfirul este unul din cele mai dure materiale folosite in arhitectură in special pentru duritate si pentru culoarea purpurie. Se spune că simbolizează puterea, luxul, ambiția. Doar regii, împărații și cardinalii o purtau, de aceea s-a numit și "culoarea puterii". Toti mairii conducatori ai Europei de la Imparatii Romei pana la Napoleon Bonaparte au folosit acest tip de piatra naturala.

Piatra cubica andezit gri
Piatra cubica andezit

Andezitul este o rocă magmatică rezultată prin erupție vulcanică, având o granulație fină si culoari ce variaza de la brun, violet, până la cenușiu. Piatra cubica din andezit este pretabila pentru pavarea suprafetelor exterioare.

Bordura carosabila porfir
Borduri

Fie ca sunt la nivelul pavajului sau ca delimitare a spatiului carosabil, bordurile au un rol bine stabilit si anume delimiteaza zonele pavate cu piatra naturala si asigura unitatea pavajului, facand ca pietrele sa nu se desprinda unele de altele.

placi rectangulare porfir
Placi

Placile din piatra naturala sunt de doua tipuri: poligonale sau rectangulare. Sunt folosite in principal pentru spatiile pietonale.

Intreaba-ne!
1
Preturi la cerere
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?