Amenajari exterioare

Daca vrei ca spatiul tau sa exprime lux si calitate, alege amenajari exterioare cu piatra naturala .

SC PAVAJE PORFIDO SRL

CUI: RO44436150

J23/3679/2021

str. Dumbravei nr. 69-73B, Bragadiru, Ilfov 

Pentru oferte personalizate ne gasesti la:

Email: office@porfido.ro

Tel.: 0768920781

Mentioneaza produsul pe care vrei sa-l comanzi si descrie in cateva cuvinte suprafata pe care vrei sa o pavezi.

Piatra naturala este cel mai vechi, cel mai stabil si cel mai durabil material de pe Pamant. Alege unul dintre produse, solicita montaj cu echipele noastre si te vei bucura de calitatea pavajului toata viata.

piatra naturala porfir

Piatra naturala porfir

Porfirul este o roca vulcanica, formata din cristale mari de feldspat si cuart, înglobate într-o matrice feldspatică granulară. Porfirul este unul din cele mai dure materiale folosite in arhitectură in special pentru duritate si pentru culoarea purpurie. Se spune că simbolizează puterea, luxul, ambiția. Doar regii, împărații și cardinalii o purtau, de aceea s-a numit și "culoarea puterii". Toti mairii conducatori ai Europei de la Imparatii Romei pana la Napoleon Bonaparte au folosit acest tip de piatra naturala.

Piatra cubica andezit negru

Piatra cubica andezit

Andezitul este o rocă magmatică rezultată prin erupție vulcanică, având o granulație fină si culoari ce variaza de la brun, violet, până la cenușiu. Piatra cubica din andezit este pretabila pentru pavarea suprafetelor exterioare.

bordura porfir

Borduri

Fie ca sunt la nivelul pavajului sau ca delimitare a spatiului carosabil, bordurile au un rol bine stabilit si anume delimiteaza zonele pavate cu piatra naturala si asigura unitatea pavajului, facand ca pietrele sa nu se desprinda unele de altele.

Placi piatra naturala

Placi

Placile din piatra naturala sunt de doua tipuri: poligonale sau rectangulare. Sunt folosite in principal pentru spatiile pietonale.

Intreaba-ne!
1
Preturi la cerere
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?